Utrustning för personbilen

Som intresserad av motorsport har du troligtvis en egen personbil också – men har den all den utrustning du önskar? Det finns en mängd produkter du kan köpa till din bil. Varför inte välja ett snyggt takräcke? Läs mer på nätet om hur de fungerar och var du hittar dem.

Bra belysning

Som bilägare i Sverige har du säkerligen upplevt att det känns för mörkt för bilens vanliga belysning. Det finns en hel del regler om billjus i Sverige men det hindrar inte dig från att skaffa snygga extraljus till bilen. De gör både din bil snyggare och din sikt bättre – verkligen win-win för dig.

Vinterutrustning

Om du kör bil under vintern finns det en hel del saker du måste ha i bilen för att känna dig säker. Givetvis måste du ha bra vinterdäck för att du ska kunna känna dig säker när du kör. Det är också viktigt att du kontrollerar att lufttrycket i däcken är bra.

En snöskyffel är också bra att ha i bilen under vintern. Du vet aldrig när du råkar köra fast i snön och då måste du kunna komma loss. En isskrapa och snöborste är också ett måste för att du ska kunna se ut genom rutorna innan du kör iväg.

Category(s): Motorsport